Veel gestelde vragen & antwoorden

Sstroop heeft als doel om bedrijven te helpen zo zichtbaar en vindbaar mogelijk te worden. Die visie is jaren geleden al ontstaan toen ik zag dat er enorm veel leuke en goede bedrijven waren die toch onbekend bleven. Daar wilde ik op verschillende manieren iets aan doen.
Als je dan zelf veel kennis deelt, is het een logische stap om een plek te maken waar al die gratis tips en hulpmiddelen handig bij elkaar staan. Die vind je dus hier.

Nee. De Content Kennisbank is 100% gratis en daar vind je al veel handig advies. Daarnaast vind je hier andere diensten die het gratis advies verder aanvullen.

Dat zijn de masterclasses, trainingen, 1-op-1 Powersessies en enkele gidsen.

Nee, want overdaad schaadt en mailboxen lopen vaak al veel te snel vol. Meld je je aan voor de gratis Content Kennisbank of bestel je een masterclass of iets anders, dan ontvang je de Sstroop nieuwsbrief.

Die verstuurt Sstroop iedere 14 dagen en bevat nieuwe artikelen en podcasts plus info over nieuwe zaken in de Kennisbank. En wil je die nieuwsbrief niet (meer) ontvangen, dan kun je je altijd met 1 klik afmelden. Je houdt dan wel toegang tot de gratis content, maar mist de updates waardoor de je misschien dingen mist. Maar dat is aan 100% jou!    

Nee, zeker niet. Je kunt je altijd heel simpel weer afmelden en gebruik van de Content Kennisbank is 100% gratis en vrijblijvend. Heb je een gids of masterclass besteld dan houd je recht op toegang tot dat product.